PROKURORI SPECIAL PARAQET PROVAT KUNDËR HOXHES SHEFQET KRASNIQIT

Prokurori special paraqet provat kundër Shefqet Krasniqit
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka paraqitur provat kundër ish-imamit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, i akuzuar për shtytje në vepra terroriste si dhe shmangie nga tatimi.

Në shqyrtimin gjyqësor të së hënës në Gjykatën Themelore në Prishtinë, në fjalën hyrëse të tij, prokurori special Elez Blakaj, ka deklaruar se pas administrimit të provave, do të vërtetohet se i akuzuari Krasniqi, ka kryer veprat penale të cilat i vihen në barrë.

Per ma shume klikoni ne linke me poshte, Zoti i ndihmofte hoxhes! Amin

LINKU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.