Gazetari kontrovers Islamofob nuk ka javë që nuk tallet dhe përqeshë ndonjë fjalim të hoxhallarëve, madje i bën temë diskutimi dhe çështje në rrjete sociale dhe në portalin e tij EXPRESS por skandalet.

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.