Në fjalimin e tij ai thotë: “Unë habitna me Shqiptart e mi kur e shtin dikë n’dhe e mbulojn me flamur Islam.. moni bre djem, moni se ai Shqip ka fol prej se e ka fal Zoti, Shqip.. kur ka le ka le Shqiptar, mloe me flamur Shqiptar..”

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

Link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.