Foshnja që ka lindur pa hundë. 4 vjet më vonë ja se si duket! Në 2015, në mars, një fëmijë ka lindur pa hundë. Prindërit e saj, natyrisht, e dashurojne me apo pa hundë, pavarësisht çdo gjëje.Foshnja kishte të ashtuquajturën sëmundje Arhinia kongjenitale që shumica e foshnjave nuk mbijetojnë, veçanërisht për shkak të vështirësisë së frymëmarrjes dhe gëlltitjes.
Eli, sigurisht, është një heroinë, ajo menjëherë filloi të marrë frymë dhe të thithte qumësht. A nuk është e ëmbël?

 

Plz-Click for reklam!! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.