Shoket me te cilet shoqerohesh ndahen ne tre lloje:
1- Shok perfitimi: Ky person te mer si shok vetem ne raste perfitimi qofte ajo si shkak i emrit, pasurise apo pushtetit qe ke, dhe ne momentin qe keto largohen, largohet edhe ai me to; ai te flak tutje, sillet sikur nuk te njeh, madje dhe te demton sikur mes jush te mos kish patur kurre shoqeri me pare.

Kliko ne link me poshte per ta lexuar te gjithe artikullin!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.