A mund të jepet sadaka për të vdekurit? Ashtu si edhe disa çështje të tjera në Islam të cilat shpesh janë objekt i debatit, pothuajse nuk ka asnjë imam të cilit nuk i është bërë pyetje: A mund të jepet sadaka për të vdekurit? Përgjigja është e qartë dhe kategorike, dhe gjendet në hadithet e Pejgamberit savs. Në hadithin i cili transmetohet nga Abdullah ibn Abbasi r.a. thuhet: …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “LINK”
kliko reklamen per ne

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.