Thotë Muhammedi-paqa dhe bekimi i Allahut qoftë mbi të-: “Kur t’i kalon farës(spermës në mitër)dyzet e dy netë, Allahu dërgon një melek që t’ja dhuroi pamjen dhe t’ja krijoi ndëgjimin, shikimin, lëkurën, mishin dhe eshtrat e tij. Pastaj Meleku pyet: O Zoti im! a djalë, apo vajzë? Pasi Allahu ia cakton gjininë si dëshiron dhe meleku e realizon atë, meleku përsëri pyet:O Zoti im! …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “KLIKO KETU”
kliko reklamen per ne

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.