Është transmetuar nga Tirmidhiu se Pejgamberi alejhi selam ka thënë:

“Kushdo që fal sabahun me Xhemat, pastaj ulet dhe e kujton..

kliko ne link me poshte, per ta lexuar te gjith artikullin!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.