U pyet shejkh Uthejmini Allahu e meshiroftë: Kush e fal namazin e jacisë (darkës) të mangët me tre rekate dhe më pas flet apo ecën pak , a e përsërit namazin nga fillimi apo e vazhdon atë që fali mangët dhe më pas bën sexhden e harresës ? U përgjigj: Detyrë për të është që të mos e përsërisë të gjithë namazin nga fillimi por duhet …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko linkun me posht !!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.