Shumë fëmijë sëmuren nga mësyshi dhe familja e tyre as që kan njohuri për shërimin e kësaj sëmundjeje, dhe për këtë shkojn nëpër sihërbas apo njerz të cilët shkrijn plumb dhe me këto veprime i bëjn shirk Allahut të Madhëruar duke mos e ditur se çfar po bëjn.Për këtë shkak do ti ceki metodat se si mundet njeriu vet ta shëroj fëmiun nga mësyshi.Për të ja larguar fëmijës mësyshin jan disa metoda:

kliko ne link me poshte per ta lexuar te gjith artikullin!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.