Xhamia është ndërtuar në kryeqytetin e Somalisë Mogadishë, dhe mbanë emrin e hoxhës së mirënjohur nga rajoni i Kumanovës Jakup Asipi.

Në Somali është bërë përurimi i një xhamie të re të cilën publikisht e hapi zëvendës kryeministri i qeverisë së Turqisë Bekir Bozdagiavën.

Xhamia është në gjendje që t’i përfshijë 450 persona kurse:

Lexo artikullin e plote ne link me poshte, po ashtu edhe fotot shikojeni:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.