2- Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Statistika që flasin vetë,sa më shumë qe po mundohën t’ja humbin imazhin Krasniqit aq më lartë po e ngrit Allahu

Edhe pse në forma të ndryshme pushteti po do që të ja humb imazhin,Allahu vetem se po e ngrit me lartë…

Në debatin e mbrëmshem në TV drejtperdrejt Dr Shefqet Krasniqi (RTK) dhe kryministri Haradinaj në (RTV21), doktorri kishte mbi 10 fish me shumë shikues drejtperdrejt se sa Haradinaj…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.