Nëse nuk mund të ndihmoni ju lusim ta #SHPERNDANI
Suad Rrustemi, 13 vjeç,vuan nga sëmundja e zemrës,përkatësisht problem me valvulat e zemrës, dhe ka nevojë për shërim jashtë vendit.
Nr. i llogarisë 1707003033708864 NLB BANK
Telefon: +37744399101

Suad Rrustemi ka shpresë tek ndihma juaj.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.