SubhanAllah: Dëshmitarët në Ditën e Kiametit..

Ne diten e Kiametit, do te deshmojn per ne, Allahu, Meleket, Toka, Njerezit, Qielli, Xhinet, rreziki me i madhe do te jete se do te deshmon, Syri jone, veshet tona, goja, kember, likuar, duart..

Per me teper kliko ne link me poshte dhe shikoje videon, Allahu na udhezofte!

Kliko ketu > LINK 

Kliko edhe ne reklam per ne, Allahu ju shperblefte ! Amin 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.