Muhamedi sal-lallahu alejhi ve selam ka thënë:
Çdo ditë, Deti i thotë Allahut: O Allah, na lejo të fundosim këta njerëz. O Allah na lejo të bëjmë cunami, na lejo që valët tona të mbulojnë tokën. Çdo ditë, Toka i thotë Allahut: O Allah, na lejo që të lëkundemi me gjithë ata.
Pastaj, edhe engjujt nuk durojnë më, dhe i thonë Allahut: O Allah, na jep leje të shkatërrojmë këta njerëz. Por, Allahu i thotë: Po të ishin..

Kliko ne link me poshte per ta lexuar te gjith artikullin: LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.