E, pa dyshim se pas vështirësisë është lehtësimi.

(Inshirah: 5)

SubhanAllah shikojeni nje femije, pa kembe dhe duart, mundeohet naper shkalle me hyper, dhe te poshte me u shluar, per te lujtur, per me shume shikojeni videon, Allahu Ekber.. Vellezer dhe motra te nderuar pasi ta shikoni videon ju lutem klikoni ne reklam qe shfaqet me poshte, Zoti ju shperblefte bamirsa!

kliko ketu per ta shikuar videon

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.