SubhanAllah: Falet 5 herë në ditë, mirëpo përfundimi do jetë në Xhehenem!
Ai falet pese here gjate dites dhe nates, atij nuk i ik asnje kohe e namazit. Por ai do te shkoje ne Xhehenem! Allahu na ruajte. Nuk po e them une kete, por Allahu subhanehu ue teala. Ky person falet pese here, por ka nje gje: Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Për ta parë videon ose per ta lexuar lajmin kliko në linkun që u kemi sjellur vetë pak më poshtë!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.