Një njeri e pa një gjarpër në zjarr dhe vendosi ta hiqte, por kur e hoqi, gjarpri e kafshoi. Nga reagimi i dhimbjes, burri e lëshoi atë dhe gjarpri ra përsëri në zjarr dhe po digjej përsëri. Njeriu u përpoq ta tërhiqte sërish dhe përsëri gjarpri e kafshoi atë. Dikush që e shikonte iu afrua njeriut dhe i tha: “Më falni, por jeni kokëfortë! A nuk e kuptoni se sa herë që përpiqeni ta nxjerrni nga zjarri..

Lexo artikullin e plote ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.