Transmetohet nga Xhabiri, radijAllahu anhu, se i dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thënë:

” Kush i posedon tre vajza dhe është i butë ndaj tyre, i furnizon ato, i edukon ato dhe i marton ato, do t’i bëhet atij obligim hyrja në Xhenet… E pyetën njerzit; O i dërguar i Allahut! E nëse i ka dikush vetëm dy vajza?..

Kliko ne linke me poshte, per ta lexuar te gjith artikullin!

LINK

Klikoni per ne ne rekalm, Allaha ua kompenzofte me Xhenet!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.