Mustafa Unlu, një gjysh 85-vjeçar nga qyteti Karaman në Turqinë qendrore, i shpëtoi jetën mbesës së tij 17-vjeçare duke i dhuruar veshkën. Aisha u trajtua për dy vite dhe pasi veshkat e saj pushuan së funksionuari, ajo u detyrua t’i nënshtrohet: Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Klikoni ketu per ta lexuar te gjithe artikullin! > KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.