Elhamdulilah !

Sufitë ndalohen kur ata dëshirojnë me u përkul me kokë gjatë bërjes së salavateve.

O Allah, ruaje Mekken dhe Medinen nga bidatet e sufijunëve dhe rafidive.

Allahu teala do ti ruaj ato vende (Mekken dhe Medinën), sikur që do ta ruaj edhe nga dexhalli, ku nuk do të mund të futet në këto dy vende.

Per ta shikuar videon, klikoni ne linke me poshte, pasi ta shikoni videon, klikoni edhe ne reklam qe shfaqet me poshte, Zoti ju shperblefte bamirsa!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.