Teksa profeti Muhammed sal-lAllahu alejhi ue sel-lem do falej, dikush vendosi t’i hedh një gur të madh por më pas ndodhi mrekullia

Nga mrekullitë e profetit Muahmmed alejhi selam është edhe përkujdesi dhe mbrojtja e All-llahut të Madhëruar ndaj tij, si dhe largimi i tij nga çdo gjë, që do ta dëmtonte ose do t’i sillte dëm. Krijuesi i Gjithësisë thotë në Kur’anin famëlartë: ” All-llahu të garanton mbrojtjen prej njerëzve (prej armiqve) ” (El Maideh: 67) Ebu Xhehli ishte një prej armiqëve të Islamit. Një ditë ai i’u drejtua popullit të vet dhe u tha: …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.