Terapia me kupa apo Hixhamja e spjeguar në pika shumë të shkurtra!
Çfarë është?
Pse bëhët?
Kur bëhët?
Si bëhët?
Cili është efekti?
Ku bëhët?
Çfare është?
Hixhamja është procedur e thjeshtë mjekësore e cila bënë pastrimin e gjakut nga substancat patologjike dhe qelizat e vjetra të hemolizuara të gjakut!
Pse bëhët?
Qëllimi i terapis me kupa apo hixhames është pastrimi i organizmit duke mundësuar heqjen e gjakut te mpiksur dhe lëngjëve të përziera me substanca të dëmshme duke forcuar sistemin imunitar dhe e bënë anë rezistent ndaj shumë sēmundjeve!
Kur bëhët?
Koha më e përshtatëshme për tu kryer janë datat 17,19,21 te çdo muaji hixhri ndërsa nga ditët e javes është dita e Hënë dhe dita e Enjte!
Si bëhët?
Bëhët me anë të premjeve siperfaqsore pra e lagësht dhe mundë të jetë edhe e thatë ose masazhuese duhet e lyer lëkuren me vaj!
Cili është efekti?
Se pari her dobia e terapis me kupa nuk lidhet me sasin e gjakut që nxjerret por lidhet me sasinë e qelizave te ekskretuara patologjike!
Largon dhimbjet e ndryshme në pjesë të caktuara te trupit.
Shërim, lehtësim, parandalim për shumë sëmundje, rifreskim, relaksim dhe pastrim nga toksinat pa e dëmtuar fare organizmin!
Ku bëhët?
Bëhët në pika të caktuara te cilat caktohen në bazë të problemit shëndetësor, në bazë të tensjonit dhe gjendjes psiqike të pacientit!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.