Thjesht: Me një test në shtëpi, zbuloni nëse keni candida

Nëse vuani nga lodhja kronike, epshi i ulët, ndryshimet e shpeshta dhe humorale, përqendrimi i dobët ose sistemi i dobësuar i imunitetit, mund të ketë probabilitet të lartë që niveli i candida në trupin tuaj të rritet.
Myku Candida albicans jeton normalisht në trupin tonë, i kontrolluar nga bakteret e dobishme në trup dhe sistemi imunitar.
Kliko linkun me poshte per ta lexuar te plote

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.