Thonë faji është jetim, edhepse ndërmjet fajit dhe jetimit ka shumë dallim. Jetimin shumë herë dikush e përkdhelë, por faji çdo herë i vetëm ngelë. Sikur edhe fajin nga vetja ndonjëherë ta kishim afruar, shumë probleme dhe gabime do të kishim përmirësuar.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.