Thonë që gruaja e mirë është sikur diamanti. Duhet ta ruash dhe të kujdesesh për të, sikur e ruan dhe kujdesesh për diamantin. Edhepse një gjë e tillë nuk është e vërtetë! Diamanti sado i mirë që të jetë, ka vlerë dhe çmim që mund të paguhet, ndërsa gruaja e mirë nuk mund të paguhet me asgjë.. përveçse njeriu duhet ta falenderojë Allahun për të!

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.