Thotë: S’është me rëndësi diploma!

Thotë: S’është me rëndësi diploma, por dituria. Shumë dijetarë islam nuk kanë pasur diplomë, por kanë qenë dijetarë!
Them: Po, por për atë dituri duhet të dëshmojë dikush. Nëse nuk dëshmon diploma, duhet të dëshmojnë njerëzit e dijes. E nëse nuk dëshmon askush për ty, dije se s’të mungon vetëm diploma, por të mungon dhe shumë dituri!

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.