Thuaje këtë lutje profetike për dije dhe rizk; Thuaje çdo ditë .. Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem çdo ditë e thoshte këtë dua: “O Allah! Kërkoj nga Ti dituri të dobishme, risk të mirë dhe vepër të pranuar!” Është shumë me vend që kjo dua e bekuar të thuhet në fillim të ditës, sepse dita është sheshi i veprave dhe qëllimeve të muslimanit. Dita e muslimanit duhet t’i ketë vetëm tri gjëra: diturinë e dobishme, veprën e pranuar dhe riskun e mirë..

PEr te lexuar me teper kliko ne link me poshte |:

KLIKO KETU

Klikoni edhe ne reklam per ne..

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.