Tregim Emocionuese „Djali halifes dhe i varfëri“- Nebil el Awadi

Hoxha i nderuar Nebil el Awadi në videon e mëposhtme tregon një ngjarje që ka ndodhur tek djali i halfes dhe i varfëri, për ta dëgjuar klikoni ne linkun më poshtë:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.