Tregohet se në ditën e xhuma, xhamia e vjetër Ukash në qytetin Xhide, frekuentohej nga njerëz të shtresave të ndryshme (tregtarë, marangozë, kovaçë dhe zanatçinj të ndryshëm) për të dëgjuar hytben e kësaj dite. Muezini dhe hatibi ishin nga qyteti i Xhides. Pjesa më e madhe e xhematlinjve ishin banorë të po këtij qyteti. Pas namazit, nga dera e anës jugore, të gjithë dilnin dhe …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko linkun me posht !!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.