Ushqimi helmues që hamë përherë: Shkatërron shëndetin tuaj dhe ka pasoja fatale

Duhet të jeni shumë të kujdesshëm se çfarë lloj ushqimi blini.
Ekspertët thone qe nuk duhet të konsumoni këtë lloj peshku, sepse është shumë e rrezikshme për shëndetin tuaj! Po flasim për Basën. Peshku Basa (Fileto Pangasius) shitet në formën e filetove të ngrira në të gjithë Evropën me një çmim shumë të lirë, prandaj është kaq i kerkuar. Ky peshk kultivohet pranë lumit Mekong në Vietnam, i cili është një nga lumenjtë më të ndotur në botë.
Kliko linkun me poshte per ta lexuar te plote

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.