Vendosa të shkruaj, për ty o Babi im

për ty që për djalin, çdoherë ishe trim
më kujtohet o babi, koha e fëmijërisë
kur u krenosha, me ty pranë shoqërisë
me zemër luani, unë babin tim e kam
ndjehem i fort, kur luanin e kam pranë
tërë jetën punove, për të më shkolluar
të jem i qëndrueshëm, më ke edukuar
sado që të shkruaj, dhe të thurri poezi
n’zemrën tënde, do të mbes një fëmijë
O Ti Mëshirëplotë, vërtet Ti je Rahman
të lutem n’pleqëri, forcojë prindërit tan.

#amin

Orhan Tairi

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.