Janë të shumtë njerëzit në Shqipëri por dhe në botë që besojnë në ekzistencën e disa ritualeve që në gjuhën popullore quhen “magji e zezë”, me anë të të cilave mund t’i bësh të keqen dikujt.

Një video e filmuar nga kamerat e sigurisë ka regjistruar dy vajza shqiptare që mallkojnë shtëpinë e një personi nëpërmjet asaj që quhet “magjia e zezë”.

Pamjet janë regjistruar në qytetin e Prizrenit, Kosovë, ndërsa përshkrimi në:

Klikoni ne linke me poshte per ta shikuar videonn!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.