Xhemati më i madhë në histori, që ka falë Namaz Xhenaze! (Tregim i vërtetë dhe mahnitës)

Xhemati më i madhë në histori, që ka falë Namaz Xhenaze!
(Tregim i vërtetë dhe mahnitës)Në një natë prej netëve Sulltan Sulejmani ( I pushtetshmi) u zgjua nga gjumi i trembur nga një ëndërr e trishtë! I ftoi rojet dhe i porositi të bëhen gadi dhe në mëngjes do dalin bashkë me Sulltanin të maskuar dhe te shetisin rrugëve dhe ti shohin hallet e njerëzve. Duke kaluar rrugëve, kliko me posht

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.