Ka thënë Profeti alejhi selam:
“ Njerëzit më të urryer tek Allahu janë tre:
keqbërësi në Harem (Xhaminë e shenjtë),
ai i cili kërkon të fusë në Islam zakone të xhahilijetit (rite joislame)
dhe ai i cili kërkon të derdhë padrejtësisht gjakun e dikujt tjetër.”

Buhariu

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.