1.Mbylle telefonin kur je pranë tyre.
2.Ndëgjoj me vëmendje bisedat e tyre.
3.Pranoe mendimin e tyre.
4.Ndërveprimi me bisedat e tyre.
5.Shikoj ata drejtëpërdrejtë.
6.Lavdrimi i vazhdueshëm i tyre.
7.Shoqëroj ata në informatat e gëzueshme.
8.Mos ua kumto atyre lajmet e këqija.
9.Lavdërimi i shokëve të tyre dhe atyre që ata i dojnë.
10.Përkujtimi i vazhdueshëm i të arriturave të tyre.
11.Kyqu në biseda të tyre edhe nëse përsëriten ato nga ta.
12.Mos ua përkujto kujtimet jo të mira nga e kaluara e tyre.

kliko ne linke me poshte per te lexuar me shume!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.