Ju lutem klikoni, ne reklam ma poshte, Zoti ju shperblefte. Amin

Shejhk Bin Baz {Allahu e meshirofte} ka thene –
Rritja e thonjve eshte ne kundershtim me Sunnetin e Pejgamberit Muhamedit {salAllahu alejhi ue selem} dhe eshte perngjasim me pabesimtaret.

[ Fetva , 10 : 49 ]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.