A e din se nëse thua SUBHANALLAH meleku MIKAIL çfarë bën për ty?! .. Es-Selamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu .. Portali ynë ju paraqet videon e radhës nga hoxha i nderuar Muharrem Ismaili me titull: “A e din se nëse thua SUBHANALLAH meleku MIKAIL çfarë bën për ty?! Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi, njëashtu e lusim Allahun (subhanehu we teala) që ti shpërblen të gjithe ata që e shpërndajnë, ata që e shikojne dhe që e praktikojnë kete qe e thote hoxha i nderuar. Allahu ju nderofte ne te dy bote, dhe ju ruajte nga cdo e keqe. Për ta shikuar klikoni më poshtë:
LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.