Në videon e mëposhtme do të mund ta kuptoni se a mundet XHINI me vra një NJERI, ku hoxha i nderuar Nesim Demiri (i njohur në këtë lëmi) përgjigjet, e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë.amin
Kliko ne linkun me poshte dhe ndegjoje kete ligjeratë:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.