E kanë përhapur një fjali e cila thotë: Ajt se Xhehnemin e mbushin kinezët, Kina me mbi 1 miliard banor e mbush dhe neve na thonë hyni në Xhennet, se këtu nuk po i nxe më! Shiqo shiqo Xhehnemi s’po i nxe më! O vëllau im sa me sa e ke oxhakun e fliave? Po me siguri 40 me 40 cm. Për Riza t’Zotit ti që i ke bë 70 vjet sa kubik dru janë djeg aty edhe nuk u mbush?! Ai i nxe krejt drut e dunjasë, leje që i nxe po nuk i dalin. Për këtë Allahu tha saher që i themi Xhehnemit: „A u mbushe o Xhehnem?“ Tha ai përgjigjet:“A ke hala o Zot a ke?“ Ti këtë merre mësim lej pallavrat e komunizmit dhe ati totalitarizmit mendor që kaloj se e mbushin kinezët.
„Po kinezët t’vogël o burr, 1 thes i specav i nxe 12 vetë prej atyre (moment humori nga ana e hoxhës).“

Hoxhë Jakup Asipi, Allahu e meshirofte

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.