Ir’bad ibën Serijeh, radijAllahu anhu thotë: Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka thënë: “Kur burri i jep gruas ujë për të pi, do të ketë shpërblim”
Ir’badi radijAllahu anhu thotë: Kam shkuar tek gruaja dhe i dhashë ujë për të pi, e pastaj i tregova për ketë që e kisha dëgjuar nga Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem. (Silsile esSahiha Nr.2736)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.