Çudi me disa njerëz si bëjnë kujdes nga disa ushqime nga frika prej sëmundjes, e nuk bëjnë kujdes nga mëkatet nga frika prej zjarrit.

Përkthim:Valdet Kamber

Esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu vellezer dhe motra te nderuar, ju lutem qe te klikoni ne reklam qe shfaqet ma poshte apo ma nalte, Allahu ju shperblefte bamirsa! Amin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.