Es-Selamun Alejkm. Vëllezër dhe motra, Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që e ndëgjoni. Në vazhdim mund të dëgjojmë shkëputje nga Hoxhë Ferdi Selimi i cili në një emision pyetet reth temës që ka të bëj . E dua një djalë dhe a është haram ta lus Allahun për dikë që e do ?

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.