Përse është ligjëruar këndimi i ‘Ajetul kursj’ tetë herë çdo ditë?

Kanë ardhur hadithe të ndryshme, të sakta, të cilat tregojnë se ‘ajetul kursij’ preferohet të lexohet tetë herë, çdo ditë në jetën e muslimanit. E ato raste janë: një herë në dhikrin e agimit, një herë në dhikrin e mbrëmjes, një herë para gjumit, dhe një herë pas çdo namazi farz.[1]

Përveç asaj se ky ajet është mbrojtje nga shejtanët dhe këndimi i tij pas namazeve farz të fut në:

Klikoni ne link me poshte per te lexuar me shume:

KLIKO KETU

Klikoni ne reklam per ne, Allahu ju shperblefte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.