Shpresojmë të renovohet sepse islami në këto troje po shkon drejt mileniumit dhe dëshmitë e tilla janë fakte se shqiptarët e pranuan islamin si zgjedhjen më të mirë, jo si zgjidhje nga frika.

 Klikoni ne reklam per ne, shikoni fotot me poshte:
Shikoni hala ma poshte:
Shperndajeni qe ta shohin te gjithe..

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.