Muhammedi salAllahu alejhi ue selem ka thënë: Kush thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:

“O Zoti im,Ti më ke krijuar dhe Ti më udhëzon.Ti më ushqen dhe Ti më jep për të pirë.Ti ma merr shpirtin dhe Ti më ringjallë”
Nuk i lutet(njeriu) Allahut për dicka.pos që t’ia jep Allahu atë gjë.
Lutja Arabisht..

“Allahume ente Halakteni we ente Tehdini we ente Tutaimuni we ente Teskini we ente Tumituni we ente Tuhjini” .

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.