Arbri eshte ne kopesht dhe eshte I afte te kryej me mend veprime matematikore te nje shkalle te larte veshtiresie. Se shpejti do ti nenshtrohet testit te inteligjences per te konfirmuar zyrtarisht shkallen e tij te intelektit . Fjala e fundit do ti mbetet Ministrise se Arsimit nese 5 vjecarit do ti lejohet te kaloje klasat me shpejt, me qellim qe te mos humbi interesin per shkollen e njekohesist te avancoje ne marrjen e njohirive . Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.