selamun alejkum o vlla jom nje vellaa nga gjakova jom bo opercion 9 here ne kurrize qe dy muj jom bo opercion ne kurrize e jom infektu ne varre dhe e kome nje terapi shume te shtrejte 56o euro e pluse ka nje gjilpon 12o zometa 4 mg dhe i kome 256o euro te opercionit qe jom bo po me ndimojne vllaznite qe po kane mundesi qe ke mundesi me me ndimu ndimom per hire te Allahut..

 

Vëllezër të dashur ndihmoni për hirë të Allahut azze ue Xhel.

Numri i telefonit o44 349 001

SHPETIM KUMNOVA 

Konto Bank: 1402000001651360

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.