Ligjeratë e shkurtër nga hoxha i nderuar nga Kosova Dr. Shefqet Krasniqi i cili pyetet nga një shikues në lidhje me këtë temë. Nëna nuk po ma don nusen , a me u nda prej nuses a prej nënës ?Përgjigjen dhe këshillat nga hoxha i nderuar mund ti dëgjoni në videon më posht.Ne do të vazhdojmë tju sjellim dhe ligjerata dhe keshilla nga hoxhallaret tane.Shiko videon ne linkun me poshte:

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.