NËNTË POROSI SI TË SILLESH ME NJERËZIT!!

Këto janë nëntë porositë nga surja Huxhurat se si të sillesh me njerëzit!!
1. Sigurohuni mirë për saktësinë e lajmit!
2. Pajtoni mes njerëzve!
3. Jini të drejtë dhe të paanë në gjykim!
4. Mos u tallni me të tjerët!
5. Mos e nënçmoni njëri-tjetrin!
6. Mos e qesëndisni njëri-tjetrin me nofka (të këqija)!
7. Mënjanoni shumë dyshimet!
8. Mos e spiunoni njëri-tjetrin!
9. Mos e përgojoni njëri-tjetrin!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.